Qventi – de stijlvolle airconditioning

Een stijlvolle airco die gezien mag worden, met makkelijke bediening en in diverse kleuren verkrijgbaar.

Een mooie airco voor een eerlijke prijs

Je wilt  graag een airco, want je weet inmiddels wat de voordelen zijn:

  • een airco verkoelt op warme dagen;
  • verbetert de luchtkwaliteit;
  • verwarmt in de winter;
  • is kostenbesparend in het verwarmen;
  • houdt de luchtvochtigheid op peil.

Maar ja, het oog wil ook wat en zo’n witte kast in je woonkamer of in de tuin is eigenlijk niet wat je wilt. Je houdt nou eenmaal van stijlvol en sfeervol… en kiest bij voorkeur ook voor prijsbewust. 

De Flex Design Airconditioner voor binnen

De Flex Design Airconditioner van Qventi is niet zomaar een airco. Deze airco combineert namelijk comfort met stijl, dankzij de smaakvolle stoffering in de kleuren beige, lichtgrijs en antraciet. Deze huiselijke stoffering biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar heeft ook nog eens antibacteriële eigenschappen, is UV-bestendig én eenvoudig te reinigen.

Het Flex Design kan worden geïntegreerd in zowel single split airco systemen als in multi split airco systemen. Hiermee kun je dus je slaapkamer, woonkamer, werkkamer, kantoor, lunchroom of winkel afzonderlijk een eigen stijl geven!

Stijlvolle unit ombouw voor buiten

Je ziet het overal, huizen of gebouwen waaraan zo’n witte kast aan de muur hangt of tegen de muur staat. “Oh, die hebben ook een airco…” denk je dan. En daar is natuurlijk niets mis mee, wij kunnen de voordelen van een airco niet genoeg benadrukken, maar toch… echt mooi is het niet – zo’n blok aan of tegen de muur.

Gelukkig is er een stijlvolle oplossing; de omkastingen van Qventi biedt een ideale, elegante afwerking van de airco of warmtepomp buitenunit van jouw pand. De stijlvolle en duurzame unit ombouw biedt echter meer dan alleen een stijlvolle oplossing voor de buitenunit. De ombouw is namelijk gemaakt van eersteklas aluminium versterkt met een weersbestendige dubbele poedercoating en biedt daarmee langdurige, makkelijk te onderhouden bescherming. 

De omkasting zorgt voor behoud van optimale werking en rendement van je airco of warmtepomp en kan vrijstaand of aan de muur bevestigd worden. De ombouw is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat keurig maatwerk geleverd kan worden – iets wat wij belangrijk vinden. De omkastingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals antraciet, wit, zwart, groen en bruin. Zo kun jij kiezen voor de meest passende oplossing.

Kies voor een elegante afwerking

We zijn er trots op ons te onderscheiden in maatwerk en service. Ons doel is altijd een tevreden klant. Of het nu gaat om de airco binnenunit of om de buitenunit, we leveren graag een stijlvolle en elegante oplossing. Wij denken actief met je mee en komen met persoonlijke oplossingen die het beste werken voor jouw huis en budget

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw airconditioning of warmtepomp, vraag het ons gerust. Ook voor advies en een vakkundige montage helpen we je bij Smart Climate Services graag verder!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp