Opstelling zonnepanelen

Het beste rendement van uw zonnepanelen

Zonnepanelen werken – de naam zegt het al – op zonlicht. U haalt dus het hoogste rendement uit uw panelen wanneer de zoninstraling optimaal is.

Er zijn een aantal factoren die bij de optimale plaatsing van uw zonnepanelen een rol spelen. Denkt u aan het type dak, de uitrichting van het dak, de hellingshoek, en het wel of niet aanwezig zijn van schaduw door bijvoorbeeld naastgelegen gebouwen of hoge bomen.

Bij Smart Climate Services weten we gelukkig alles van het optimnaal plaatsen van uw zonnepanelen. Wij zijn uw specialist en plaatsen uw zonnepanelen vakkundig en efficiënt!

De beste opstelling van zonnepanelen

Hoewel het logisch lijkt uw zonnepanelen op het zuiden te richten, levert dit niet altijd het beste rendement. Afhankelijk van uw type dak of de uitrichting van uw dak, kan een oost-west opstelling uiteindelijk meer rendement opleveren.
 
Ook de hoek waarin de zonnepanelen opgesteld worden is van belang voor het behalen van een maximaal resultaat. Of wat als een zonnepaneel in de lengte of juist breedte wordt geplaatst?
 
Het mag duidelijk zijn: om de beste opstelling voor zonnepanelen te krijgen, moet er rekening worden gehouden met meerdere factoren. Laat de installatie van uw zonnepanelen daarom aan ons over. Dan weet u zeker dat uw panelen optimaal geplaatst zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan