Service & Onderhoud

Smart Climate Services is uw onderhoudsspecialist

De specialisten van Smart Climate Services bieden service en onderhoud aan klimaatinstallaties in de gehele BeNeLux.

Is uw airconditioning kapot? Heeft u last van een lekkage of stinkt de installatie? Door het onderhoud uit te laten voeren door een expert voorkomt u verdere problemen aan de installatie.

Klimaatinstallaties onderhoud
reiniging airconditioning

Uw installatie onderhouden

Iedere werkende installatie krijgt te maken met slijtage. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alles optimaal blijft functioneren. Het is essentieel om filters regelmatig te vervangen en de airconditioning meteen te reinigen en desinfecteren.

Dankzij goed onderhoud voorkomt u storingen en andere problemen aan de installatie. U bespaart vaak onnodige kosten. Ook blijft de installatie efficiënter werken door regelmatig onderhoud te plegen. Bovendien kan de luchtkwaliteit afnemen als de airco niet in orde is. Bacteriën en schimmels nestelen zich graag in de vochtige omgeving aan de binnenkant van een airconditioning. Daardoor kan de ruimte gaan stinken en zelfs allergische reacties veroorzaken aan de luchtwegen.

Vraag vrijblijvend om advies

Airconditiong onderhoud is belangrijk

Waarom een onderhoudscontract afsluiten

Onderhoudsservice aan klimaatinstallaties moet uitgevoerd worden door een specialist, die weet wat hij doet. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres! 

Als klant van Smart Climate Services bieden wij u een onderhoudscontract op maat aan. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw installatie en voeren alle benodigde controles uit. Uiteraard maken wij de installatie dan ook weer helemaal schoon.

Heeft u tussentijds een probleem of storing, of is er een reparatie nodig? Ook dat regelen wij voor u! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan