Airconditioning

We leveren airco’s aan particulieren, bedrijven en de retailbranche. Van één airconditioning tot complete systemen, bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw wensen rondom airco’s.

Overweegt u een airco in de werkkamer, de kinderkamer of voor in de woonkamer aan te schaffen? Wij hebben een passende oplossing voor iedere ruimte.

Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikt airco systeem. Smart  Climate Services is niet gebonden aan een merk. Daarom bent u bij ons verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies op maat.

airconditioning rond

Airconditioning in de slaapkamer

Heerlijk koel slapen en niet meer zwetend wakker worden van de drukkende warmte? Dat kan met airconditioning!

De slaapkamer is een ideale ruimte voor het plaatsen van een airconditioning. Een airconditioning verbetert de luchtkwaliteit in uw slaapkamer en draagt daardoor bij aan een betere nachtrust. U wordt uitgeruster wakker en dat komt uw humeur ten goede. Onze airco’s zijn bovendien stil en energiezuinig.

Airconditioning in de slaapkamer
airco op kantoor

Airconditioning op kantoor of in een winkelpand

Op zoek naar de beste airco voor op kantoor of in een winkelpand?  Wij plaatsen voor u de gewenste systemen. Bekijk ook onze VRF/VRV systemen waarmee het mogelijk is om het klimaat in verschillende ruimtes gelijktijdig te verkoelen of verwarmen.

Voordelen van airconditioning op kantoor of in de winkel:

Airco’s en meer…

Vraag vrijblijvend een offerte aan