Zonnepanelen

Smart Climate Services is uw specialist in zonnepanelen

We installeren voor u zonnepanelen op maat. Door zonnepanelen aan te schaffen draagt u bij aan een beter milieu, om de eenvoudige reden dat uw CO2-uitstoot naar beneden gaat.

Door energie op te wekken uit een onuitputtelijke natuurlijke bron, bent u bovendien minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Wist u dat het zelfs mogelijk is om al uw stroom met uw zonnepanelen op te wekken? U wordt daardoor op dat vlak dan zelfvoorzienend!

Zonnepanelen op dak
Zonnepanelen milieubewust

Voordelen zonnepanelen

Er zijn meerdere goede redenen om zonnepanelen te laten monteren. De aanschaf van zonnepanelen is daarom zowel voor particulieren als voor bedrijven interessant. Bovendien gaan de prijzen voor zonnepanelen naar beneden. Daarom is nu het juiste moment om zonnepanelen aan te schaffen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend om advies

Airconditioning in de slaapkamer

Heerlijk koel slapen en niet meer zwetend wakker worden van de drukkende warmte? Dat kan met airconditioning!

De slaapkamer is een ideale ruimte voor het plaatsen van een airconditioning. Een airconditioning verbetert de luchtkwaliteit in uw slaapkamer en draagt daardoor bij aan een betere nachtrust. U wordt uitgeruster wakker en dat komt uw humeur ten goede. Onze airco’s zijn bovendien stil en energiezuinig.

airco in de kinderkamer
airco op kantoor

Airconditioning op kantoor of in een winkelpand

Op zoek naar de beste airco voor op kantoor of in een winkelpand?  Wij plaatsen voor u de gewenste systemen. Bekijk ook onze VRF/VRV systemen waarmee het mogelijk is om het klimaat in verschillende ruimtes gelijktijdig te verkoelen of verwarmen.

De belangrijkste voordelen van airconditioning op kantoor of in de winkel: