Single Split Airconditioning

De single split airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat in een specifieke ruimte. Wilt u dus slechts een kamer of kantoorruimte verwarmen of verkoelen? Dan is een single split airconditioning voor u de juiste keuze, voor een scherpe prijs! De single split airco is dan ook niet voor niets een van de meest gebruikte airco-systemen.

Bij ons kunt u single split airco’s bestellen van bekende merken als LG, Mitsubishi en Daikin. Wij installeren uw airco systeem professioneel en vakkundig!

Hoe werkt single split airconditioning

Bij single split airco wordt een enkele binnen- en buitenunit aan elkaar gekoppeld. U kunt daarmee één specifieke ruimte koelen, zoals een zolder, slaapkamer, woonkamer of kantoorruimte. 

De binnenunit trekt lucht uit de kamer en blaast deze op de ingestelde temperatuur weer terug. Dat kan gekoelde of verwarmde lucht zijn. Bij koeling gaat de lucht langs een warmtewisselaar met koelvloeistof, waarna overtollige warmte naar de buitenunit wordt gebracht. Bij verwarmen gebeurt het omgekeerde. De kou wordt dan aan de binnenlucht ontrokken, waardoor de temperatuur stijgt. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan